Şatonun diğer bir özelliği de restoranda kullanılan tüm sebzelerin ve etlerin bu çiftlikte üretiliyor olması. Şatonun çiftlik kısmında başlıca tarım için ayrılmış ayrı bölümler ve hayvan üretimi için ayrılmış bölümler bulunuyor. Yani şefin yaptığı her yemek organik şekilde tarlada üretiliyor. Kaz, hindi ve domuzlar direk doğal ürünlerle besleniyor. Zaten aşçılığın ilk kuralı yemeklerde kullandığınız malzemenin kaliteli ve lezzetli olmasıdır. Massimo Spigaroli bunu en iyi becerenlerden biri. Restoranı boşu boşuna yıldız almamış. Menüsüne göre yiyecek yetiştiriyor. Menüsünde ve tarlasında mevsim dışı herhangi bir sebzeye rastlayamıyorsunuz. Örneğin bu mevsimde genellikle pırasa, lahana ve marul türevindeki yeşillikleri yetiştiriyor. Domates gibi yaz sebzeleri yok. Zaten menüsünde de mevsim dışı ürünlerle yapılan yemekler yer almıyor. Menü değişikliklerinde yeni menünün tarım ürünlerini birkaç ay önceden yetiştiriyor. Aşağıdaki fotoğraflar ‘Antica Corte Pallavicina’ dan bazı görüntüler…. Yolunuz Emilia bölgesine düşerse mutlaka uğrayın ve görün. Çok etkileneceksiniz...
Detaylı bilgi için ziyaret etmenizi öneririm: http://www.anticacortepallavicinarelais.com/?page_id=615
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder